Een mobiele bar voor een gezellige sfeer!

DIY, Wonen

Wat is een mobiele bar?

Een mobiele bar is een fantastische manier om jouw feest of evenement naar een hoger niveau te tillen. Met een mobiele bar creëer je een plek waar je terecht kan voor een gezellig drankje en een praatje. Een mobiele bar is binnen 40 min opgezet en deze bar kan volledig worden gepersonaliseerd naar uw eigen wensen!

Mobiele bar op de zaak

Een mobiele bar kan uitstekend functioneren als uitgiftepunt voor de vrijdagmiddagborrel. Een mobiele bar geeft een extra sfeer aan de borrel en zorgt voor meer gezelligheid!

Buitenkantine creëren door de mobiele bar!

Voor de sportvereniging kan een mobiele bar ook een uitkomst bieden voor evenementen of voor de drukte op zaterdag! Een mobiele bar buiten kan een gezellige buitenkantine creëren en kan in de winter gebruikt worden als opslag! Kies voor de eigen clubkleuren voor een nog leukere uitstraling!

Mobiele bar voor thuis!

Een mobiele bar kan ook uitstekend worden gebruikt voor in de tuin, hier kan de mobiele bar gebruikt worden als gezellige bar of een combinatie van opslag met het gebruik van een bar. Een mobiele bar kan namelijk heel erg ruim zijn en daardoor kan er genoeg ruimte over zijn om een gedeelte te gebruiken voor opslag. Een mobiele bar in de tuin staat garant voor een gezellige plek waar je in de zomer lekker een drankje en een hapje kan doen!

Een mobiele bar als horecafaciliteit!

Binnen de horecabranche kan een mobiele bar ook een uitkomst bieden. De mobiele bar is uitermate geschikt voor evenementen, want de bar is makkelijk te monteren en demonteren. Een mobiele bar biedt flexibiliteit, het kan gemakkelijk verplaatst worden naar verschillende locaties. Dit betekent dat de mobiele bar niet alleen geschikt is voor evenementen op vaste locaties, maar ook voor buitenlocaties zoals parken, stranden en campings. De mogelijkheid om de mobiele bar ergens op een vaste locatie neer te zetten is ook mogelijk, ook hier is de mobiele bar uitstekend geschikt voor.

Kies voor de mobiele bar!

Een mobiele bar van Zelfbouwcontainer is een leuke en handige toevoeging aan elk evenement, tuin of kantine! Er zijn verschillende soorten maten beschikbaar voor een mobiele bar, een kleine 3 bij 2 meter, die makkelijk in iedere tuin past. Tot aan een 8 bij 2 meter die zeer geschikt is voor een groot evenement. Een mobiele bar verzorgt een gezellige sfeer, wat ervoor kan zorgen dat je evenement een succes wordt en dat je gasten kunnen genieten van heerlijke drankjes in een feestelijke sfeer.

Leave a Comment

De perfecte verbouwing

Op onze website vind je de beste artikelen over het verbouwen en renoveren van jouw appartement, huis of tuin. Doe inspiratie op en ontdek hoe je van jouw huis een droomhuis maakt!